Pressemelding:

Trainor i Tønsberg har sikret seg investering fra EV Private Equity. Tønsbergselskapet er Norges største opplæringsselskap innen elsikkerhet. Med nye eiere skal de ekspandere i Norden, med fornybar-industrien som et viktig fokusområde.

Trainor har i en årrekke tatt i mot tusenvis av kursdeltakere fra hele landet. Samtidig har de bygget opp en portefølje av e-læringskurs, innen sikkerhet knyttet til arbeid i og ved elektriske anlegg både på land og offshore.

Selskapet har også utviklet en proprietær e-læringsplattform og digitale løsninger for en bred energibransje, med flere av de største selskapene innen kraft-, olje- og gass, maritim og landbasert industri på kundelisten.

Blir majoritetseier

Selskapet har vært heleid av grunnleggerne og flere ansatte. Fra 15. juli er imidlertid EV Private Equity som er majoritetsaksjonær, mens øvrig eierskap er representert ved ledelse og ansatte i selskapet.

– De nye eierne gir oss muligheten til å vokse ytterligere i Norge og i Norden, sier Stian Martinsen, daglig leder i Trainor Elsikkerhet AS

– Som et firma med en sterk norsk arv og et globalt nettverk, er EV Private Equity den ideelle partneren, sier selskapets nye styreleder Peter Svarrer.

PRESSEMELDINGEN er forkortet og redigert av Europower Energi.