Den nye nettdirektøren i Hålogaland Kraft Nett, Øyvind Strøm, syns det er hyggelig at det er karrieremuligheter internt i konsernet.

Øystein Strøm er ny nettdirektør i Hålogaland Kraft Nett. Foto: Nordkraft

– Vi har mange dyktige medarbeidere som er rustet til dette, og vi har fått enda større fagmiljø innenfor nett i konsernet etter fusjonen med Trollfjord og Andøy Energi. Jeg ser virkelig frem til å dele både muligheter og utfordringer i hele regionen fremover, sier Strøm i en pressemelding fra Nordkraft.

Godt kjent med konsernet

Strøm var ansatt i Hålogaland Kraft fra 2007 frem til fusjonen med Nordkraft i 2021. I Hålogaland Kraft jobbet han primært med produksjon.

I fusjonen med Nordkraft gikk Strøm inn i en ny stilling som kraftverkssjef. Nå er han altså ansatt som ny nettdirektør i Hålogaland Kraft Nett.

– Med sin bakgrunn og erfaring vil Øyvind tilføre nettselskapet mye fremover. Både med tanke på kultur og oppgavene vi står ovenfor, sier Eirik Frantzen, administrerende direktør i Nordkraft-konsernet.

Nyopprettet stilling

Tidligere nettdirektør Ida Texmo Prytz gikk i november over i en nyopprettet stilling som investeringsdirektør i Nordkraft-konsernet.

– Vi har mange og store investeringer foran oss, og det er helt avgjørende at vi lykkes med disse slik at vi både har en lønnsom avkastning på våre eiendeler og kan ivareta samfunnsoppdraget vårt på en best mulig måte, sier Prytz i pressemeldingen.

I november gikk Ida Texmo Prytz over i en nyopprettet stilling i Nordkraft-konsernet. Foto: Nordkraft

Begge i konsernledelsen

Prytz og Strøm er begge i konsernledelsen, som ellers består av administrerende direktør Eirik Frantzen, økonomidirektør Anett Kristensen, finansdirektør Bjørn Erik Olsen, produksjonsdirektør Marius Larsen og prosjektdirektør Jon Ingebrigtsen.

Strøm representerer også nettselskapene Trollfjord Nett og Andøy Energi Nett i konsernledelsen.