På LinkedIn skriver Stig Abelsen at han forlater jobben som regionsjef for Nordnorge i Fjordkraft og jobben som daglig leder i Vesterålskraft Strøm. Han har hatt regionansvaret i 3,5 år og før det var han daglig leder i Vesterålskraft Strøm.

– Det har vært en fantastisk reise i Vesterålskraft Strøm og i Fjordkraft, og jeg trodde ikke ting egentlig kunne bli bedre, men det vart det, skriver han.

Han har startet i jobben som administrerende direktør i tjenesteselskapet AllRate AS, som er et datterselskap av Elmera Group. Selskapet leverer tjenester for måling, avregning, fakturering og innfordring i den norske kraftbransjen. I en melding som gikk ut da han fikk jobben tidligere i høst, uttalte han;

– Jeg brenner for utvikling og fornying i lokale markeder. Det å kunne tilby effektive og skybaserte løsninger for lokale kraft- og nettselskaper,er svært gledelig. Vi jobber nå med å tilrettelegge våre tjenester og systemløsninger også for nettselskaper i Norge. Her er det et enormt potensial for digitalisering og automatisering, sier Abelsen.