Det nystartede analyseselskapet Volt Power Analytics har kapret Odd Gunnar Jakobsen fra Insight by Volue. Jakobsen har jobbet i Volue i litt over 2,5 år. Jakobsen har også erfaring fra Markedskraft, der han jobbet i 14 år.

Han avviser at det var hans tidligere Volue-kolleger som fikk lokket ham over. Både gründer og daglig leder Katinka Bogaard og analytiker Olav Botnen har bakgrunn fra Volue.

– Det var jeg som søkte. Jeg sendte inn en åpen søknad dagen etter annonseringen av Volt-oppstarten. Jeg har blitt kontaktet av flere recruiters angående andre stillinger i inn og utland, men når jeg fikk positivt svar fra Volt, var valget enkelt, forteller Jakobsen til Europower.

– Det ble 2,5 år i Volue, fristet det å jobbe i et mindre selskap?

– Det å kunne være med på å bygge opp noe nytt med noen av de beste i bransjen gjorde valget ganske enkelt, svarer han.

Jakobsens kompetanse på det nordiske markedet blir trukket frem som et viktig element i rekrutteringen av daglig leder Katinka Bogaard i Volt Power Analytics.

– Odd Gunnar Jakobsen styrker Volt Power Analytics teamet med sin spisskompetanse på Nordisk analyse som er en viktig del av satsningen vår. Vi ser frem til han kommer i gang hos oss, sier Bogaard til Europower.