Marianne Riddervold Kahrs går fra stilling som energirådgiver i Fredrikstad kommune, og blir ny forretningsutvikler for energisystemer i Østfold Energi.

– Østfold Energi har et spennende oppdrag som energiselskap. Jeg gleder til å jobbe med den bærekraftige utviklingen selskapet har satt retningen for å få på plass konkrete løsninger for nye energisystemer. Ikke minst gleder meg til å møte nye og spennende kollegaer, sier Kahrs i en pressemelding fra Østfold Energi.

Lang erfaring fra energirådgivning

Kahrs har jobbet 11 år i Cowi med prosjektering av fjernvarme og rådgivning knyttet til energibruk i bygg. Hun har også bakgrunn fra Smart Innovation Norway og har erfaring med ledelse av smartbyprogrammer. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Fra 1. mars starter hun i stillingen hos Østfold Energi.

– Det er moro at vi klarer å tiltrekke oss så kompetente medarbeidere som Marianne. Jeg ser frem til hun starter opp og er trygg på at hun kommer til å bli helt sentral for vår videre utvikling innen energisystemer, sier Martin Fledsberg Vatne, direktør for strategi og forretningsutvikling i Østfold Energi.

I Østfold Energi skal Kahrs lede arbeidet med å bygge helhetlige energiløsninger for næringsparker og større bygg.